HTML

Egy másik motoros naplója

A neve alapján nyilván egy motorosról szól. de kicsit konkrétabban egy motorosról és az Ő motorjáról. Lényegében a kapcsolat alakulásáról a kezdetektől. A jármű pedig nem más, mint egy 1969-es MZ ES 125.

2011.11.13. 19:15 sztam

Téliesítés

Sokféle megoldás létezik. Nálunk garázs, és egyéb zárt fedett megoldás hiányában a teraszon alussza téli álmát az öreg. A dolog szépséghibája, hogy az utcáról egyetlen egyféleképpen lehet a járművet a fedett teraszra varázsolni. Ez pedig nem más, mint a lakáson keresztül. A helyzetem sokan megirigyelhetik, mert ezt egy szó nélkül tűrte a ház asszonya, sőt ez már a második alkalom volt, de idén már több ilyen nem lesz. Remélhetőleg. Az aksi kivéve, és szépen elcsomagolva. A tank majdnem tele. Mivel a festés és polírozás miatt még valószínűleg szét fogom szedni, ezért a zárt benzincsapon túl más teendőt nem tervezek vele. Kapott egy takarót, illetve egy ponyvát, hogy mégse közvetlenül érje az időjárás minden viszontagsága.

Szólj hozzá!

Címkék: video téliesítés mz es 125


A bejegyzés trackback címe:

https://egymasikmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr253375096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása